Search

 

Stort tack för den här gången

Askås E-handelsdag blev en riktig succé

Vilken härlig dag vi fick. Askås personal vill tacka alla föreläsare, utställare, kunder och andra besökare som såg till att vår e-handelsdag blev så lyckad. Stort tack även till våra samarbetspartners Ljudmakaren i Säffle, Medborgarhuset och till Solala som framträdde under middagen.

Ta del av bilder från dagen och från röda mattan längre ner på den här sidan.

Intervju med Anders Borg

Tack till våra sponsorer

Guldsponsor till Askås E-handelsdag är DIBS.

DIBS-gänget på röda mattan Niklas, Daniel, Ebba, Patrik, Billy, Jennifer.

"Askås e-handelsdag var ett riktigt lyckat event, härliga deltagare och intressanta dialoger med både kunder, partners och branschkollegor. Vi hade väldigt kul i DIBS-hörnan också där vi fick testa reaktionsförmågan ordentligt mot snabba e-handlare!

Föreläsningarna gav inspirationskickar och intressanta diskussioner i minglet efteråt. Alexander Hars var otroligt inspirerande med sitt driv och sin historia. Vi var många som använde minglet till att snacka om hur tillfälligheter kan bli till lyckade affärsidéer. Anders Borg gav en vass nulägesanalys där det stora medskicket är att även om vi är inne i en rätt skakig tid behöver vi inte sätta på oss domedagströjan, utan kan fortsätta jobba fokuserat mot våra mål – om än med viss försiktighet."

Daniel McVey - DIBS by Nets


 

 

            

 

E-handelsdagen i bilder

OBS. Om du finns med på bild mot din vilja. Ta kontakt med patrik.otter@askas.se.
Foto: Simon Blanck

Röda mattan